Politica de Garantie Stanley

GARANȚIA

 

STANLEY are încredere în calitatea produselor sale și oferă o garanție excepțională pentru utilizatorii produsului. Această declarație de garanție se adaugă și nu aduce atingere drepturilor dumneavoastră contractuale sau statutare. Garanția este valabilă în statele membre ale Uniunii Europene și Spațiul European de Liber Schimb.

 

GARANȚIE COMPLETĂ DE UN AN

 

Dacă produsul dvs. STANLEY se defecteaza din cauza materialelor sau a manoperei în termen de 12 luni de la data achiziției, STANLEY garantează că va înlocui gratuit toate piesele defecte sau, la discreția noastră, va înlocui produsul gratuit, cu condiția ca:

-    Produsul a fost folosit în conformitate cu instrucțiunile furnizate și nu a fost supus utilizării greșite, forței excesive, suprasolicitarii sau impactului mecanic 

-    Produsul a fost supus unei uzuri normale.

-    Reparațiile nu au fost încercate de persoane neautorizate

-    Se face dovada achiziției

-    Produsul STANLEY este returnat complet cu toate componentele originale

-    Produsul nu a fost achiziționat ca folosit sau second hand

Această garanție nu acoperă produsele consumabile și nu exclude obligația utilizatorului de a întreține sau calibra produsul acolo unde este necesar.

Dacă doriți să faceți o reclamație, contactați vânzătorul sau verificați locația celui mai apropiat service autorizat STANLEY. O listă a dealerilor autorizați STANLEY și detalii complete despre serviciul nostru post-vânzare sunt disponibile pe internet la www.stanley.eu.

* Majoritatea sculelor electrice STANLEY Fatmax au o garanție de 3 ani dacă produsul este înregistrat online în 4 săptămâni de la cumpărare. Vă rugăm să faceți clic aici pentru a vă înregistra produsul.

 

PRODUSE LICENȚATE

 

STANLEY a acordat următoarele produse pentru a fi fabricate și vândute sub licență cu garanțiile menționata, în aceiași termeni și condiții ca și GARANȚIA COMPLETĂ STANLEY DE DOI ANI, dar în perioada menționată pentru fiecare titular de licență.

Cărucioare cu roți 5 ani garanție, încălzitoare electrice, pe gaz și ulei și răcitoare electrice 2 ani garanție, iluminat electric 2 ani garanție, bare de alimentare și prelungitoare 2 ani garanție, scule de grădină pe benzină 1 an garanție, scule de mână de grădină 1 an garanție, masini electrice de spalat cu presiune 2 ani garanție, aspiratoare electrice umede și uscate 1 an garanție, pompe electrice 1 an garanție, jucării 1 an garanție, îmbrăcăminte și încălțăminte 6 luni garanție.