Nem európai termékek

Minden egyes termék különböző törvényi követelmények tárgyát képezi, attól függően, hogy hol hozzák forgalomba. Európában, az Európai Parlament határozza meg a jogszabályt irányelvek formájában, mely szerszámokra, tartozékokra és kiegészítőkre vonatkozik, mielőtt CE kompatibilisként lehet a termékeket jelölni, és az európai piacra kerülhet. Ez nem vonatkozik a lézer vagy pneumatikus termékekre, mivel ezek nem használnak egyenáramot.

Ezt folytatva, bizonyos termékeknél jogilag megköveteli az európai szabályozás, hogy minősített teszt szervezet (testület) által kibocsátott CE típusbizonyítvánnyal rendelkezzen, mielőtt eladásra kínálják. Ha a termék nem kifejezetten az európai piac számára lett tervezve, akkor a tanúsítás nem lesz elérhető, a termék annek nem tesz eleget. Kiemelt figyelemet fordít Stanley arra, hogy minden Stanley termékek megfeleljen az adott biztonsági előírásoknak.

Minden a Stanley által európai piacra bevezetett termék CE kompatibilis. Stanley Európa jogilag felelős annak biztosításáért, hogy minden az európai piacon eladásra kínált termék megfelel minden jogszabályi követelményeknek, hogy CE-jelölést hordozhassa.

Nem ismeretlen a más piacokon értékesített termékek esetén az, mint például az USA vagy a Távol-Keleten, hogy felhasználó vagy harmadik fél behozza európai országokba. Míg az alaptermék hasonló ahhoz, mely elérhető Európában, a termék dizájnja és / vagy annak egyes elemei lehet, hogy nem CE kompatibilisek.

Ezen kívül a Stanley strukturált támogatást nyújt a felhasználó számára nyújt a jótállás okán (amely magába foglalja a javítást és karbantartást). Ezek a jótállások ország vagy régió (pl. USA / EU) specifikusak.

Abban az esetben, ha egy európai felhasználó Európán kívülről szerez be egy terméket, és támogatásra van szüksége az adott termékhez Európában, a felhasználónak a termék vásárlási helyével kell, hogy felvegye a kapcsolatot. Ha a termék vásárlása az interneten keresztül történt, akkor vagy az eladó vagy az importőr a jogilag felelős személy, beleéertve a biztonsági és egyéb előírásoknak való megfelelést is.

Amennyiben ez nem kielégítő, a felhasználónak kapcsolatba kell lépnie a saját országa Stanley szervizével, amely alternatív, korlátozott támogatást nyújthat bizonyos körülmények között. A felhasználókat figyelmeztetni kell, hogy a Stanley közvetlenül azon országból lép vele kapcsolatba, ahonnan az eszköz származik; Stanley nem nyújt támogatást az országon / régión kívül ugyanezen, fent említett okok miatt.