Stanley Warranty Policy

Takuu


Stanley Europe luottaa tuotteidensa laatuun ja antaa erinomaisen takuun tämän tuotteen käyttäjille. Tämä takuulauseke on ainoastaan lisäys sopimuksen- tai lainmukaisiin oikeuksiisi eikä se vaikuta niihin. Tämä takuu on voimassa ­kaikissa EU- ja ETA-maissa.


YHDEN VUODEN KAIKEN KATTAVA TAKUU


Jos Stanley-tuotteeseesi tulee vika 12 kuukauden aikana ostopäivästä materiaali- tai valmistusvirheen vuoksi, Stanley Europe vaihtaa kaikki vialliset osat maksutta tai harkintansa mukaan vaihtaa laitteen maksutta edellyttäen, että:

  • Tuotetta on käytetty ohjeiden mukaisesti eikä sitä ole väärinkäytetty, siihen ole kohdistettu liiallista voimaa, kuormaa tai mekaanisia iskuja.
  • Tuote on kulunut vain normaalisti.
  • Valtuuttamattomat henkilöt eivät ole yrittäneet korjata ­laitetta,
  • Ostotodistus esitetään.
  • Stanley-tuote palautetaan kaikkine alkuperäisine osineen.

Tämä takuu ei kata kulutushyödykkeitä ja se edellyttää, että käyttäjä ylläpitää tai säätää tuotetta tarvittaessa.

Voit pyytää takuuhuoltoa ottamalla yhteyden laitteen jälleenmyyjään, tarkistamalla lähimmän valtuutetun Stanley-jälleenmyyjän yhteystiedot katalogista tai ottamalla yhteyttä paikalliseen Stanley-huoltokorjaamoon, jonka yhteystiedot on merkitty pakkaukseen tai ohjekirjaan. Luettelo valtuutetuista Stanley-jälleenmyyjistä ja myynnin jälkeisestä palvelusta on saatavilla verkkosivulla www.stanley.eu.